Even voorstellen...

  • Image
  • Image

Een illustrator, ontwerper, kunstenaar of performer?
Sowieso iemand met een dwangmatige behoefte tot creëren ofwel 'scheppen'.

Niet altijd verantwoordelijk voor de gevolgen van de zaden die hij heeft gezaaid. Beheersing van de 'groei' van een ontwerp als het ultieme gevecht. Wat is de kern en hoe zit deze er uit. Een strijd waar je niet in verzeild kan raken zonder af en toe ook kwetsbaarheid te tonen. Verliefd op 'ideeën', om ze te laten groeien, te cultiveren en kijken hoe ze tot wasdom komen. Zoek je iemand om uw woud aan ideeën te ordenen, planten en vormgeven.
Zoek niet verder...

"Zijn werk kan omschreven worden als creatief, is van hoge kwaliteit en inlevend in de doelgroep. Niet met standaard ideeën; hij gebruikt de inspiratie die hij krijgt van zijn omgeving om goede resultaten te bereiken in zijn werk. Hij kan goed luisteren en stelt ​​de juiste vragen om de klus te klaren. "
M. Krot, Communicatie Adviseur Delta Lloyd Corporate Clients
"Je lijkt een solide iemand te zijn, die niet gemakkelijk van zijn stuk te brengen is. Dat betekent dat je effectief blijft presteren onder werk of tijdsdruk. Je bent van nature inventief, je associeert gemakkelijk en kunt goed verbanden leggen."
M. ten Bosch, Mintz - People in progress

Opleiding & trainingen
Opleiding: Estor Studio School (Junior Academy) - art direction & design, HBO Communicatie - Certificaat Corporate Communicatie.
Trainingen: Illustratief ontwerper - MK24, NIMA-A (marketing) - NCOI, Presentatietechnieken, Effectief communiceren met NLP, Right brain first,

Vaardigheden
Aansturing van drukkers, fotografen en freelancers. Creeëren van ontwerpen, illustraties, concepten. Huisstijlbewaking en -implementatie. Klantencontacten, presenteren, briefing, debriefing en projectbegeleiding.

Programma's
Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign, Edge, Folio builder, Acrobat, BBedit, Fireworks, Dreamweaver, Flash, Imovie, Audacity en Powerpoint.

Klanten
Heden en verleden: ABN-AMRO, RAI, Boer & Croon, BeFrank, Delta Lloyd Groep, EA Sports. Efteling, Fight cancer, Hay Group, Interpay, MKB Nederland, Ministerie BZK, Min. V&W, Nationaal spaarfonds, KPN Mobiel, Landrover, Leaseplan, LCC Nederland, NACAP, Schretlen & Co, OHRA, Opel, Stockbyte, Volvo Ocean Race en White Label verzekeringen (Kruidvat, IZIO).